. .

Monteringskasser og ophængssystemer

Monteringskasser (Foto: Bernstein.dk)

Monteringskasser (Foto: Bernstein.dk)

Inden for maskinbygning af de computerstyrede maskiner, skal man tænke på selve styresystemet. Det er en stor del af den enkelte enhed, og hvis der er en tilhørende skærm, skal denne være synlig og i stand til at blive brugt, når man anvender maskinen. Det bliver den ved at blive monteret i en monteringskasse og koblet på et ophængssystem som kan holde kassen hængende. Monteringskassen kan laves i aluminium eller stål, men den kan også bestå af hårdt plast.

Monteringskassen kan også godt placeres på gulvet, og være helt lukket og forseglet, så der ikke kommer skidt eller vand ind til de komponenter der er monteret indeni. I monteringskassen ligger de strømførende kabler, som går fra maskinen og til styreenheden.

På monteringskassens vægge kan der også placeres printplader til placering af terminaler, relæer, kontakter. Monteringskassen er til for at beskytte disse ting mod snavs, men primært væske. De kan fås i alle nødvendige størrelser. Ophængssystemet kan også laves i plast eller metal, men de bærende del-arme, vil være i metal. Armen kan bestå af flere led, og er et hult rør, så der også her kan trækkes kabler i en beskyttende atmosfære. I styrekassen for enden af armen, ud mod operatøren, sidder styreskærmen.

Læs mere om en monteringskasse her!

Share

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Security Code: