. .

Kan din virksomhed gøre brug af colocation?

data (Kilde: Flickr.com)

data (Kilde: Flickr.com)

De fleste danske virksomheder har i større eller mindre udstrækning en eller anden form for IT infrastruktur tilknyttet deres kontor. Det er nok ikke til at komme uden om, at mange arbejdspladser i dag består af en eller flere computere, for der er virkelig mange arbejdsopgaver, som i dag løses bedst ved hjælp af disse moderne maskiner. Teknologisk udstyr kan dog hurtigt hobe sig op på en arbejdsplads, især i forbindelse med vækst, så ofte kan det være en god idé at ty til metoder, hvorved man kan forenkle virksomheden. En af disse metoder kunne være colocation.

Colocation er besparende på mange fronter

Der er masser at spare ved at gøre brug af colocation. Hvis man outsourcer sin IT infrastruktur til et datacenter, slipper man for at have servere og store harddiske stående. I stedet sørger internetforbindelsen automatisk for, at der bliver taget backup af alle vigtige data, og desuden er alle computere koblet på den server, som står tilgængelig på et datacenter flere kilometer væk. Der er ikke nogen grund til at være bekymret for, at colocation er en ringere løsning end egen IT infrastruktur, for godkendte datacentre er naturligvis optimerede til at kunne håndtere de enorme mængder data over større afstande.

Colocation er altså en måde at opnå mere opdateret udstyr, men samtidig undgå at have det stående på arbejdspladsen. Det vil simplificere selve arbejdsgangen og desuden spare virksomheden for udgifter til personale med speciale i IT og computere. Derudover vil der være forhøjet sikkerhed forbundet med at være tilsluttet et datacenter, idet disse stiller krav til intern sikkerhed, for altid at kunne beskytte kundernes data.

Vil du vide mere om colocation, kan du eksempelvis kontakte Interxion.

Share

One Response to Kan din virksomhed gøre brug af colocation?

  1. Pingback: Colocation i Danmark er en fordel i det lange løb

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Security Code: