. .

IT og hosting

I denne travle verden er det om noget vigtigt at have tid til at fokusere på ens kerneforretning, så man kan tjene flest mulig penge på den tid, man har til rådighed. Desuden er det en god idé at holde sine udgifter på et minimum, både fordi de tager tid i det korte og det lange løb, og fordi man helt naturligt vil spare så mange penge man kan, så længe det er fornuftigt.

Det er på baggrund af ovenstående at et datacenter er relevant for mange virksomheder. Hvad enten man har en virksomhed med mange eller få medarbejdere, så vil man nok i en eller anden udstrækning være afhængig af en stabil IT infrastruktur. Hos små virksomheder kan det være man bare har en enkelt server stående, hos større virksomheder kan der være tale om mange servere og et mere komplekst system. I begge tilfælde er datacentre etableret for at kunne tage sig af de opgaver, som egen IT infrastruktur varetager, og meget mere.

Sikkerhed i et datacenter

Først og fremmest er en virksomheds IT infrastruktur, hvis lokaliseret på egen grund, afhængig af personale, der jævnligt kan tilse, modificere og opsætte installationerne. Derudover er man i risikozonen for, at ens udstyr lige pludselig bryder sammen som følge af en ulykke. Hér kunne der være tale om brand, overophedning eller noget andet. Det kan også være at virksomhedens domicil blev udsat for tyveri, og man således helt mistede de centrale komponenter i IT infrastrukturen. Disse scenarier kan spares væk ved at flytte sine data og sin datatrafik til et større datacenter med fokus på IT sikkerhed og stabilitet. Hosting er blevet hot, og i det lange løb er der nemlig penge at hente ved denne løsning, da datacentre som regel er overkommelige i pris og desuden tilbyder vejledning og rådgivning som en del af deres service.

Share

One Response to IT og hosting

  1. Pingback: Kan din virksomhed gøre brug af co-location?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Security Code: