. .

Colocation i Danmark er en fordel i det lange løb

Colocation (Billede: Flickr.com)

Colocation (Billede: Flickr.com)

Selv i vore tids oplyste verden er det ikke alle der ved, hvad colocation er, og da slet ikke, at det er noget, der også er tilgængeligt i Danmark. Ikke desto mindre hænger de to ting sammen, ligesom de også gør det i andre lande, så betragt dette lille indlæg som en mulighed for i det mindste at blive en lille smule klogere på noget, der i sidste ende kan gøre en stor forskel for en hvilken som helst virksomhed.

Har du dit datacenter inhouse i dag?

Det er nok de færreste virksomheder, der kan melde ud, at de ikke gør brug af meget forskelligt IT udstyr i deres hverdag. På alle kontorer i Danmark, stort set, finder vi computere og de ting, som hører med. Helt naturligt vil en virksomhed i sådanne tilfælde sørge for en ordentlig IT infrastruktur, således at der altid er styr på tingene. Det vil ofte være en god idé med en server til at koordinere mange opgaver, og desuden systematisk backup til harddiske af alle medarbejderes computer, så intet data kan gå tabt medmindre det er hensigten.

Colocation i Danmark giver dog en virksomhed mulighed for at få flyttet sin IT infrastruktur ud af huset til et større datacenter, der kan tage sig af alle de opgaver, mange virksomheder selv ordner. I det større perspektiv er dette en fordelagtig løsning, fordi man så samler mange virksomheders backup og servere på ét sted, men naturligvis stadig holder dem helt og aldeles adskilt. I mange tilfælde vil man ved hjælp af colocation i Danmark kunne få professionelle ydelser på IT infrastruktur til meget rimelige priser, så der er ikke nogen tvivl om, at flere virksomheder end som så vil kunne have gavn af princippet bag disse smarte systemer.

Overvejer du colocation i Danmark, så kunne Interxion være en mulighed.

Share

2 Responses to Colocation i Danmark er en fordel i det lange løb

  1. Pingback: Datacentre – teknologiske vidundere

  2. Pingback: Flere og flere gør brug af datacentre

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Security Code: